Տվյալների ջնջման հրահանգներ
Ցանկացած պահի կարող եք ջնջել այն տվյալները, որոնք մեր Messenger օգնականը պահում է ձեր մասին։
- Ամենաարագ ձևը՝ Messenger-ում գրեք մեր էջին «ջնջել իմ տվյալները»։ Զրույցի տվյալները անմիջապես կջնջվեն մեր համակարգից, և կստանաք հաստատում։
- Կամ գրեք [email protected] հասցեին՝ «Տվյալների ջնջում» թեմայով։ Մենք կջնջենք ձեր տվյալները 30 օրվա ընթացքում և կհաստատենք էլ. փոստով։
Նշում՝ ձեր Messenger հավելվածում զրույցի պատճենը կառավարում է Meta-ն, այն կարող եք ջնջել հենց Messenger-ում։
Инструкции по удалению данных
Вы можете в любой момент удалить данные, которые хранит о вас наш ассистент в Messenger.
- Быстрее всего: напишите нашей странице в Messenger «удалить мои данные». Данные переписки сразу удаляются из нашей системы, и вы получите подтверждение.
- Или напишите на [email protected] с темой «Удаление данных». Мы удалим ваши данные в течение 30 дней и подтвердим по почте.
Примечание: копией переписки в вашем приложении Messenger управляет Meta; её можно удалить в самом Messenger.
Data deletion instructions
You can delete the data our Messenger assistant keeps about you at any time.
- Fastest: write "delete my data" to our Page in Messenger. Your conversation data is deleted from our system immediately and you will get a confirmation.
- Or email [email protected] with the subject "Data deletion". We will delete your data within 30 days and confirm by email.
Note: the copy of the conversation in your own Messenger app is managed by Meta; you can delete it in Messenger.